Aktuelne ponude

MOJA KOSA ZASLUŽUJE SAMO NAJBOLJE

1.MOJA KOSA ZASLUZUJE SAMO NAJBOLJE 2

Iako svi vole ljeto, moramo reći da ga naša kosa ne voli toliko koliko mi! Ako niste oprezni mnogi čimbenici poput UV zraka, soli i bazenske vode mogu brzo oštetiti kosu. Krajem tog godišnjeg doba, kosa može biti slamnata i krhka. Najbolji lijek jest pružiti dovoljnu zaštitu tijekom cijelog ljeta. To ste propustili? Nema problema! Jesen je najbolje vrijeme za obnovu kose i vraćanje sjaja te pripremu za zaštitu od zimskih utjecaja. Pročitajte ove jednostavne savjete za najučinkovitiju njegu.

-Njegujte svoje kutikule – vanjski sloj vlasi – sastoji se od preklapajućih ljuskica. Njihov je zadatak štititi kosu od okolišnih utjecaja poput svjetla, topline i kozmetičkih tretmana poput bojenja. Međutim, kutikula se može ljeti oštetiti, čineći kosu krhkom, suhom i bez sjaja. Za jačanje kutikula, jedno pomaže: hidratacija. Koristite masku za hidrataciju kose poput Nutri care maske ili za izrazito suhu kosu masku koja se ne ispire.

-Novi sjaj za vašu kosu – Nemate sjaja u kosi? Doznajte više o toniranju kose, to jest, preljevima, privremenim maskama za kosu. Za razliku do trajnih boja, preljev se s vremenom ispere. Mnogi preljevi sadrže njegujuće sastojke – primjerice, posebna ulja koja obavijaju vlasi i daju joj sjaj. Ili se jednostavno odlučite za kristale koji djeluje u samo 60 sekunda, rekonstruira strukturu vlasi,pruža do 95% više otpornosti i sjaja, tako da savršeno pruža potreban sjaj vašoj kosi.

-Njegovani vrhovi – Kraj ljeta idealno je vrijeme za posjet frizeru. Željeli biste zadržati duljinu svoje kose? Ne brinite se. Ne morate izgubiti puno na duljini. No ako dopustite da se suhi, oštećeni vrhovi pošišaju, tada će vaša kosa izgledati svježije i zdravije. Nakon posjete frizera, obavezno nastavite sa kremom za njegu vrhova.

Savjet: koristite proizvode iz iste linije jer su razvijene da se nadopunjuju i zajednički djeluju.